Stop vanviddet før det er for sent!

Jørn Nielsen partiformand

post@stabiltdemokrati.dk

Stabiltdemokrati.dk

Af flere medier fremgår det, at der i EU-regi arbejdes med planer om, at lade Danmark kontrollere tankskibe med russisk olie ombord, når de passerer danske farvande. Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen nægter at kommentere på forlydender om planerne. Det forstår vi godt, for nu må vanviddet stoppe før det udvikler sig yderligere. Sanktionerne er ikke udstukket af FN eller andre legitime organer, men er alene et udtryk for den vestlige verdens forsøg på at knægte vores store nabo mod øst. Et stor flertal af den europæiske befolkning ønsker ikke længere at forsyne den ukrainske selvmordsmaskine med penge og våben – og lige om lidt er det slut, uanset hvad vestlige medier prøver at bilde borgerne ind. Men politikerne fortsætter uantastet og rykker os stadig tættere på katastrofen. Ikke bare økonomisk, men også militært. Vi sender militær hjælp til en proxykrig USA og NATO har været med til at fremprovokere og nu taler EU om at vi skal engagere os yderligere. Danmark skal kontrollere den russiske olieeksport, fordi vi (USA og EU) har fundet på den geniale ide, at sætte loft på et andet lands (Ruslands) eksportvare! Bortset fra at det lyder som en umulig opgave at afgøre en konkret salgspris på en given last, så kan vi kun forestille os hvad et sådant tiltag kan medføre, når danske krigsskibe skal stoppe tankskibe eskorteret af russiske krigsskibe, som naturligvis vil blive enden på den affære. Skal vi gå til angreb med alle de våben vi ikke har, eller bare minere danske farvande, så ingen kan sejle igennem? I forvejen må russerne være godt trætte af de lande der støtter Ukraine med krigspenge og våben, og hvad enten man holder med den ene eller anden, eller ingen af parterne, så dræber det stadig russiske som ukrainske unge hver eneste dag. Drop i stedet sanktionerne og proxykrigen mod verdens største atommagt, så vi hurtigst muligt kan komme tilbage til forhandlingsbordet og redde resterne af det Ukraine vi har været med til at føre ud i en umulig krig.