Stabilt Demokrati 2023

Stabilt Demokrati er stiftet for at give freden og demokratiet en chance. Det står sløjt til med begge dele, det vil vi forsøge at rette op på og det starter her med din vælgererklæring. Jørn Nielsen er formand og tegner de store linjer for partiet. Det sker i tæt samarbejde med relevante personer, som repræsenterer forskellige borger- og faggrupper i det danske samfund.

Stabilt Demokrati er under opbygning og der kommer naturligvis mere om vores politik når vi har diskuteret de emner, som vi vil beskæftige os med. Her og nu har vi brug for en åben og fri debat om hvad der foregår ude i verden. Oprustningen der har afløst nedrustningen, krig i Ukraine, vestlig eskalering i forhold til Kina, andre brændpunkter i Mellemøsten og Afrika. 

Nu gælder det om at samle underskrifter så vi kan komme i gang med at diskutere politik med jer derude, og forhåbentlig sikre os et godt valg med bedre muligheder for demokratiet. Vælgerne og dermed borgerne skal sættes i centrum. Folkestyre betyder at befolkningen vælger hvem der styrer landet, og her må borgerne sikre sig, at dem de har stemt på, holder hvad de lover og ikke nedbryder folkestyret.  

Udover at vi deltager i en meningsløs krig, så er selve demokratiet i fare. Blokpolitik og sanktionspolitik har alt for længe domineret de vestlige demokratier, det må vi gøre op med. Politikere lyver over for befolkningen, løber fra deres løfter og bruger for meget tid på at diskutere ligegyldige emner, mens verden brænder. En verden som danske politikere i høj grad selv har været med til at sætte i brand.

Skriv under her og giv Stabilt Demokrati mulighed for at gøre en forskel.

Image
Image
Image
Image