Kære medlem

Medlemsbrev marts 2024.

Vi skriver til dig fordi du har givet os navn og e-mailadresse, samt eventuelt krydset af i feltet med ønske om medlemskab af Stabilt Demokrati. Hvis ikke du ønsker at blive medlem, skal du blot se bort fra denne meddelelse. Vi sletter automatisk når vi ikke har hørt fra jer efter to henvendelser, eller hvis I beder os om det.

Det er besluttet at medlemskab af Stabilt Demokrati skal koste 300, – årligt. Indtil vi får en ungdomsorganisation op at stå gælder det for alle. Du skal benytte dig af medlemsplatformen her og på vores hjemmeside for at blive optaget.

Vi har arbejdet på at få optaget medlemmer siden oktober måned sidste år. Det lyder helt åndssvagt og det er det også. I mere end fire måneder har vi kæmpet en kamp med alle mulige instanser, for at blive klar til at tage jer ind. Det siger noget om det bureaukrati vi oplever i Danmark, ikke bare når det gælder politiske foreninger, men også andre foreninger og iværksættere der forsøger at tjene til dagen og vejen.

Først var det erhvervsstyrelsen som syltede os i fem uger, herefter en uge med skatteforvaltningen og så kom turen til banken. Hvad vi ikke måtte døje med i forhold til bankernes ”monopol” på de ydelser vi har brug for. Mødet med hvidvaskloven var et kapitel for sig, noget vi helt sikkert bliver nødt til at se på i fremtiden, af hensyn til borgerne, foreningerne og de små virksomheder. Endelig, med et Cvr nr. og en bankkonto, troede vi os klar, men nu kom den sværeste del. Opbygning og godkendelse af en medlemsplatform. Teknikken var en ting, men godkendelserne til at operere en økonomisk platform, en anden. Selvfølgelig skal der være styr på det, når man benytter kreditkort, MobilePay og MitID i sin medlemsservice, men det har virkelig været op ad bakke.

Nu er vi så klar og vi vil derfor benytte lejligheden til at fortælle dig, hvorfor I sammen med flere tusinde andre interesserede, har måttet vente så længe. Vi håber at du har din tålmodighed i behold og stadig har lyst til at blive medlem. Vi skal vide hvor du kommer fra, så du kan komme med i de rigtige lokalforeninger, og om du vil være passiv eller aktivt medlem. De passive bærer støtten i sig selv, mens de aktive tilkendegiver at de vil hjælpe med organisation, arrangementer og ved valg, samt ikke mindst de som vil hjælpe med politikken.

Med venlig hilsen

Formand
Jørn Nielsen​​​​

Kasserer
Susanne Rytter